Rødbedesalat med feta og valnødder
Cremet feta, ristede valnødder og sprøde bønner gør denne rødbedesalat med kogte rødbeder ekstra lækker. Salaten indeholder kun de fire ingredienser, og den passer perfekt til både kød, fisk og diverse vegetarretter.
Ingredienser
til 4 personer- 600 g rødbeder
- 300 g grønne bønner
- 50 g valnødder
- ca. 125 g feta
Kog rødbederne med skræl i ca. 1 time. Stik dem med en kødnål for at tjekke, om de er møre.
Skær enderne af bønnerne, skær dem over på midten, og kog dem i 4-5 minutter. Hæld koldt vand over dem.
Rist valnødderne på en tør pande, til de har fået lidt farve.
Pil forsigtigt skrællen af rødbederne, når de er afkølet, og skær dem derefter i skiver.
Anret rødbedeskiverne og bønnerne i et fad, og fordel feta og valnødder på toppen.
Prøv også de her bagte rødbeder - de er også rigtig gode med feta.