Pizza med rødbede, rødløg og feta
Lækker og sprød pizza med rødbede, rødløg og feta, der forener det søde og det salte. Pizzaen har den flotteste røde farve, der helt sikkert vil imponere dine gæster.
Ingredienser
til 2 personer- 2 dl vand (lunken)
- 10 g gær
- 1 tsk salt
- 2 spsk olie
- ca. 400 g hvedemel
- 200 g revet ost
- 1 rødbede (stor)
- 1 rødløg
- olie
- 1 spsk sukker
- salt
- peber
- 100 g feta
- rosmarin
Kom lunken vand i en skål, og opløs gæren heri. Kom salt og olie i. Rør mel i, og ælt den godt igennem – jeg æltede min i 10 minutter på en røremaskine. Lad dejen hæve i 8 timer – alternativt kan du komme mere gær i og lade den hæve i færre timer. Rul dejen tyndt ud, og drys ost udover.
Skræl rødbeden, skær den i meget tynde skiver, og fordel dem på pizzabunden. Rens rødløget, og skær det i tynde skiver. Steg løget i lidt olie på en pande ved middel varme, til det er klart – løget må ikke tage farve. Drys lidt sukker, salt og peber henover. Fordel løgene oven på rødbedeskiverne, og drys fetastykker henover. Krydr med rosmarin.
Bag pizzaen i 10-15 minutter ved 225 grader.
- Publiceret d.
- 22.09.16.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Europæisk ›
- Italiensk mad ›
- Opskrifter på pizza