Rødkålstzatziki
Spændende rødkålstzatziki med en flot rød farve og masser af bid.
Ingredienser
til 4 personer- 400 g rødkål
- saften fra 1⁄2 citron
- salt
- 2 fed hvidløg
- evt. 2 spsk olivenolie
- 500 g græsk yoghurt
- peber
Skyl rødkålen og snit den meget fint. Kom den i en skål og pres citronsaften over. Drys også lidt salt over. Vend det godt sammen så citronsaften og saltet bliver fordelt på kålen. Syren i citronsaften mørner rødkålen og saltet trækker lidt væske ud.
Lad det gerne trække i køleskabet mens resten af menuen køres klar, men du kan også bare lave rødkålstzatzikien færdig med det samme.
Hæld overskydende væske fra rødkålen. Pres hvidløg i. Tilsæt olie og den græske yoghurt. Smag rødkålstzatzikien til med salt og peber.
Kan serveres straks eller trække yderligere i køleskabet.
- Publiceret d.
- 11.11.14.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Europæisk ›
- Græsk mad ›
- Tzatziki