Salat til chili con carne
Det her er ikke en hvilken som helst salat til chili con carne - det er nemlig den bedste. En frisk og lækker blanding af avocado, agurk, tomat og majs, der sagtens kan serveres for sig selv eller sammen med den nemme limedressing.
Ingredienser
til 2 personer- 1 hjertesalat
- 1⁄4 agurk
- 150 g cherrytomater
- 1 forårsløg
- 1 avocado
- evt. 75 g majs
Valgfri dressing
- 1 dl limesaft (1 limefrugt giver ca. 1/4 dl saft)
- 3 spsk honning
- evt. 1 knsp spidskommen
- lidt hvidløg (fintrevet)
- 1 tsk frisk koriander finthakket
- salt
- peber
Skyl hjertesalat grundigt, og lad det dryppe af. Riv eller skær det i mindre stykker.
Skyl agurker, cherrytomater og forårsløg. Skær agurken i tern. Skær tomaterne i kvarte, og snit forårsløg fint.
Skær avocadoen over, og fjern stenen i midten. Skær avocadoen i tern.
Bland alle grøntsagerne sammen med majsene i en skål - så er salaten klar til servering.
Valgfri dressing
Pisk limesaft, honning, evt. spidskommen og fintrevet hvidløg sammen (pas på ikke at komme for meget revet hvidløg i - det er meget stærkt).
Skyl koriander, og hak det fint. Rør det i dressingen, og smag den til med salt og peber.
Du finder alle vores lækre opskrifter på chili con carne lige her.
Fakta om opskriften
Oprindelse: Det mexicanske køkken
Måltid: Tilbehør
Smag: Lime, agurk, tomat, forårsløg, avocado
Samlet tid:
- Publiceret d.
- 11.06.21.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Mexicansk mad ›
- Chili con carne ›
- Tilbehør til chili con carne