Salat med laks, avocado og mango
Frisk grøn salat, cremet avocado og lækker ovnbagt laks er alt sammen med til at gøre denne salat smuk og utroligt velsmagende. Kombinationen af den søde mango og fintsnittet chili giver salaten et eksotisk udtryk.
Ingredienser
til 2 personer- 2 laksefileter (ca. 125 g laks pr. person)
- salt
- peber
- citronsaft
- 2 hjertesalater
- 1 rød chili
- 2 avocadoer
- 1 mango
Læg laksestykkerne på et stykke bagepapir, drys med salt og peber, og pres citronsaft over. Bag laksen i ovnen i ca. 10-12 minutter ved 200 grader. Lad laksen køle af.
Snit hjertesalat fint, og skær chili i tynde skiver. Skær avokado og mango i tern. Kom lidt citronsaft over avokado stykkerne, så de ikke bliver brune. Anret salat, mango, avokado og chili, og kom laksen på toppen af salaten.