Salat med quinoa, rucola og vindruer
Prøv denne quinoasalat og du vil hurtigt være overbevist om, at en salat kan være både utroligt velsmagende, interessant og sund - på samme tid.
Tranebær og vindruer giver en fin friskhed, som går godt i spænd med den mere solide Quinoa, der i øvrigt er rig på proteiner og aminosyrer. Fetaen er en blød, cremet tilføjelse, men ønsker at du lave salaten fedtfattig, kan den udelades.
Ingredienser
- 2 dl quinoa
- 1 ps rucola
- 3 håndfulde vindruer
- 1 ps tørrede tranebær
- 1 ps tørrede blåbær
- 1 bøtte feta
- 1 ps pinjekerner
Kog quiñoa efter anvisningen på posen og lad den køle af i en salatskål eller på et serveringsfad.
Rist pinjekernerne på en tør pande.
Skyl rucola og kom over quinoaen.
Halvér vindruerne og fjern eventuelle sten. Kom vindruer, bær, feta og pinjekerner over salaten og servér.