Salat til svinemørbrad
Lækker grøn salat, der passer virkelig godt til svinemørbrad og mørbradgryde. Den består nemlig af en super frisk blanding af blomkål, spinat, vindruer og persille.
Ingredienser
til 3 personer- 50 g spinat
- 1 blomkål (lille)
- 1 rødløg (lille)
- 250 g vindruer
- 1⁄2 bdt persille
Sådan laver du salaten
Skyl spinaten, og lad den dryppe af. Skyl blomkål, og skær toppen i små buketter.
Pil rødløg, og snit det i tynde skiver.
Skyl vindruerne, og halvér dem. Skyl persille, og hak det.
Bland spinat, blomkål, rødløg, vindruer og persille sammen - så er salaten klar til servering.
Dressinger der passer rigtig godt til
Mormordressing med citronCreme fraiche dressing med purløg
Serveringsforslag
Klassisk mørbradgrydeFyldt mørbrad med pikantost og bacon
Fakta om opskriften
Måltid: Tilbehør
Oprindelse: Det danske køkken
Arbejdstid:
Næringsindhold for salaten
pr. 100 gram | pr. person | hele portionen | |
---|---|---|---|
Kalorier | 42 kcal | 124 kcal | 373 kcal |
Kulhydrat | 7 g | 20 g | 61 g |
Protein | 2 g | 6 g | 17 g |
Fedt | 0 g | 1 g | 2 g |
Næringsberegningen omfatter kun selve salaten - ikke dressing.