Salat til svinemørbrad
Lækker grøn salat, der passer virkelig godt til svinemørbrad og mørbradgryde. Den består nemlig af en super frisk blanding af blomkål, spinat, vindruer og persille.
Ingredienser
til 3 personer- 50 g spinat
- 1 blomkål (lille)
- 1 rødløg (lille)
- 250 g vindruer
- 1⁄2 bdt persille
Sådan laver du salaten
Skyl spinaten, og lad den dryppe af. Skyl blomkål, og skær toppen i små buketter.
Pil rødløg, og snit det i tynde skiver.
Skyl vindruerne, og halvér dem. Skyl persille, og hak det.
Bland spinat, blomkål, rødløg, vindruer og persille sammen - så er salaten klar til servering.
Dressinger der passer rigtig godt til
Mormordressing med citron
Creme fraiche dressing med purløg
Serveringsforslag
Klassisk mørbradgryde
Fyldt mørbrad med pikantost og bacon
Fakta om opskriften
Måltid: Tilbehør
Oprindelse: Det danske køkken
Arbejdstid:
Næringsindhold for salaten
pr. 100 gram | pr. person | hele portionen | |
---|---|---|---|
Kalorier | 42 kcal | 124 kcal | 373 kcal |
Kulhydrat | 7 g | 20 g | 61 g |
Protein | 2 g | 6 g | 17 g |
Fedt | 0 g | 1 g | 2 g |
Næringsberegningen omfatter kun selve salaten - ikke dressing.