Salat wraps med kødboller
Skønne salat wraps fyldt med et lækkert miks af kødboller, friske grøntsager og en dejlig dressing, der binder det hele sammen. Perfekt, når hverdagsmaden både skal være sund og forkæle smagsløgene.
Ingredienser
til 2 personer- 1 gulerod
- 1⁄2 peberfrugt
- 100 g cherrytomater
- 1⁄4 agurk
- 1 hjertesalat (mini)
- ca. 12 kødboller (Se opskrift her)
Dressing
- 150 g naturel yoghurt
- 1 forårsløg
- 1⁄2 fed hvidløg
- 1⁄2 bdt persille
- citronsaft
- salt
- peber
Skræl guleroden, og riv den groft. Skyl peberfrugt, og skær kerner og hvide hinder af. Skær peberfrugten i små tern. Skyl cherrytomater, og skær dem i kvarte. Skyl agurk, og skær den i fine tern.
Skær stokken af hjertesalaten, og bræk bladene forsigtigt af. Skyl dem, og tør dem grundigt med køkkenrulle.
Anret kødboller og grøntsager i salatbladene, og top med dressingen.
Dressing:
Kom yoghurt naturel op i en skål. Skyl forårsløg, og snit det helt fint. Pil hvidløg, og riv eller hak det helt fint. Skyl persille, og hak det. Rør det hele sammen med yoghurten, og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.
Næringsindhold for opskriften
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 520 kcal | 1040 kcal |
Kulhydrat | 21 g | 41 g |
Protein | 36 g | 72 g |
Fedt | 26 g | 53 g |
Næringsberegningen omfatter hele opskriften - altså både salat wraps'ene, fyldet og dressingen.