Salat med friske majs fra majskolber
Virkelig skøn salat med friske stykker knasende majs fra majskobler samt cremet og blød avocado, der smager virkelig lækkert sammen. Salaten ledsages af en dejlig syrlig dressing, men den kan også sagtens spises uden.
Ingredienser
til 2 personer- 2 majskolber
- 2 håndfulde vårsalat eller en anden slags salat
- 100 g cherrytomater
- 1 avocado
Dressing
- saften af 1⁄2 citron
- 2 spsk olie
- 1 tsk sukker
- salt
- peber
Pil bladene af majskolberne, og kog dem i letsaltet vand i ca. 10 minutter. Lad dem køle af.
Skyl salaten, og kom den i en skål. Skyl cherrytomaterne, og skær dem ud i kvarte. Skær avocadoen ud i små stykker. Knæk majskolberne over i halve, og skær så majsene af i flager med en skarp kniv.
Kom det hele op i skålen med salat, og bland det godt sammen.
Bland ingredienserne til dressingen i en lille skål for sig, og hæld den så over salaten.