Salat med laks og feta
Denne opskrift på lækker salat med feta og ovnbagt laks er super nem at lave, og den er helt ideel, hvis du har lidt ekstra laks liggende fra aftensmaden i går. Salaten indeholder en masse sunde ingredienser, der gør den rig på vitaminer, mineraler, protein og sunde fedtsyrer.
Ingredienser
til 2 personer- 1 hjertesalat
- 100 g tomater (gerne cherrytomater)
- 1 avocado
- 60 g feta (e.l.)
- 200 g laks (ovnbagt og afkølet)
- peber
Hak salaten, og fordel den på tallerkenerne. Skær tomat, avocado og feta i mundrette stykker, og fordel dem på salaten.
”Pluk” laksen, og læg stykkerne på toppen af salaten. Kværn frisk peber ud over salaten, og server f.eks. med en creme fraiche dressing til.
Tilberedning af laksen:
Hvis du nu ikke har ovnbagt laks liggende på køl, så kan du sagtens lave salaten alligevel. Brug f.eks. denne opskrift på citronmarineret laks eller denne opskrift på laks med sennep og honning.