Sandwich med kylling og bacon
Lækker sandwich med et herligt fyld af kylling, bacon og en helt fantastisk hjemmelavet creme fraiche dressing. Sandwichen er perfekt både til frokost eller som en nem aftensmad. Lav gerne dressingen i forvejen, så bliver smagen endnu bedre.
Ingredienser
til 4 personerDressing
- 3 dl creme fraiche
- 3 spsk mayonnaise
- 3 tsk æbleeddike
- 3 tsk honning
- 2 bdt purløg
- salt
- peber
Fyld til sandwich
- 15 skiver bacon
- 3 kyllingefileter
- 2 tsk paprika
- 1 tsk salt
- peber
- 1⁄2 agurk
- 4 tomater
- 1 rødløg
- ca. 8 blade icebergsalat
- 2 ciabattabrød
Start med at lave dressingen ved at blande creme fraiche, mayonnaise, æblecidereddike og honning sammen. Snit purløg fint, og bland det i dressingen. Smag til med salt og peber.
Steg baconskiverne sprøde på en pande. Krydr kyllingefileterne med salt, peber og paprika. Steg kyllingefileterne på panden i resterne af baconfedtet. De skal have ca. 7-8 minutter på hver side og være helt gennemstegte.
Forbered resten af ingredienserne imens.
Skær agurk, tomater og rødløg i tynde skiver. Skyl salatbladene, og læg dem til side.
Skær de stegte kyllingefileter i tynde skiver. Så er sandwichen klar til at blive lagt sammen.
Flæk ciabattabrødene, og smør hver halvdel generøst med den hjemmelavede creme fraiche dressing. Fordel salatblade, agurk og tomat i brødene, kom kylling og bacon i, og slut af med rødløgsskiverne.