Små sandwich med tun
Lækre sandwich med tun, der skæres ud i små trekanter, så de er ideelle at servere på en buffet eller i madpakken. Skift evt. det hvide brød ud med groft, hvis du ønsker en mere fiberrig sandwich.
Ingredienser
til 36 stk- 3 ds tun
- 2 dl creme fraiche
- 2 spsk citronsaft
- salt
- peber
- 1⁄2 agurk
- 1 rød snackpeber
- 1⁄2 rødløg
- 100 g majs
- 18 stykker toastbrød (jeg brugte de store toastbrød)
Start med at lave tunsalaten
Hæld vand eller olie fra tunen, og kom den i en skål sammen med creme fraiche, citronsaft, salt og peber.
Skyl agurk og snackpeber, og skær dem ud i små stykker. Pil og hak rødløg.
Kom agurk, peberfrugt, rødløg og majs op i tunsalaten, og bland det hele godt sammen.
Lav sandwichene og skær dem ud i små trekanter
Fordel tunsalaten på halvdelen af brødskiverne, og læg de resterende brødskiver ovenpå.
Skær hver sandwich ud i 4 trekanter, og servér dem.
Tip:
Jeg serverede de 36 små tunsandwich som en del af en buffet til 18 mennesker, og der var rigeligt.
Se også:
Luksus sandwich med serranoskinke og pesto