Sliders med pulled pork
De her små burgere, også kaldet sliders, er fyldt med lækker pulled pork, barbecuesovs og coleslaw, som bidrager med et dejligt sprødt element. Og når de ikke er større, gør det jo ikke så meget, hvis man spiser mange af dem, for det kan være svært at lade dem være.
Ingredienser
til 8 stk- 5 spsk mayonnaise
- 3 spsk creme fraiche
- 1⁄2 tsk dijonsennep
- 1 tsk honning
- 1 tsk citronsaft
- salt
- peber
- 2 gulerødder
- 1 dl spidskål (fintsnittet)
- 8 burgerboller i ministørrelse (køb dem færdige eller brug evt. denne opskrift)
- 2 dl pulled pork (jeg brugte den her opskrift)
- 1⁄2 dl barbecuesauce
Rør mayonnaise, creme fraiche, dijonsennep, honning og citronsaft sammen, og smag dressingen til med salt og peber. Skræl gulerødderne, og riv dem på den grove side af rivejernet. Bland dem i dressingen sammen med den fintsnittede spidskål.
Flæk burgerbollerne, og rist dem kort. Bland pulled pork med barbecuesaucen, og fordel det på bunden af burgerbollerne. Top af med coleslaw, og læg toppen ovenpå. Brug evt. et knækket grillspyd til at holde sammen på de små sliders.