Små broccolitærter i muffinsforme
Til brunch, frokost, madpakke eller nem aftensmad er de her små broccolitærter sande helte, for de er propfyldte med smag fra bacon, forårsløg og broccoli og super gode at have ekstra af i fryseren.
Ingredienser
til 12 stk- 7 skiver bacon
- 2 forårsløg
- 175 g broccoli
- 2 ruller tærtedej
- 6 æg
- 100 g hytteost
- 1⁄4 tsk salt
- peber
Steg bacon sprødt på en pande, og lad det køle af på fedtsugende papir.
Skyl forårsløg, og snit dem i tynde skiver. Skyl broccolien, og skær den i mindre buketter.
Fjern det meste af baconfedtet fra panden, men lad lidt blive tilbage. Svits broccoli og forårsløg heri i fem minutter. Kom det op i en skål, og lad det køle af.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Brug en passende størrelse udstikker, og stik tærtedejen ud i cirkler, der er lidt større end hullerne i muffinsformen. Pres en cirkel af dej ned i hvert hul.
Smuldr baconen, og bland det sammen med broccoli og forårsløg. Fordel fyldet i muffinsformene.
Blend eller pisk æg, hytteost og salt sammen. Krydr med peber, og fordel æggeblandingen over fyldet i tærterne.
Bag broccolitærterne i ca. 35 minutter, til æggemassen har sat sig.