Små madtærter
Smækre små madtærter med sunde grøntsager, cremet feta og persille, som tilfører en skøn, frisk aroma. Pestoen giver æggemassen et grønt, krydret touch. Fik jeg sagt at det er super nemt? Ellers gør jeg det nu. Det er super nemt.
Ingredienser
til18 stk
3 stk
6 stk
9 stk
12 stk
15 stk
18 stk
21 stk
24 stk
27 stk
30 stk
33 stk
36 stk
45 stk
54 stk
- 18 muffinsforme
- 8 æg (mellemstore)
- 1 gulerod
- 1⁄2 squash
- 1 bdt persille (hakket)
- 2 tærtedeje (kan købes færdig i supermarkedet eller laves selv)
- 18 cherrytomater
- 50 g feta
- 2 spsk grøn pesto
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
Smør muffinsformene – jeg brugte metalforme. Rul tærtedejen ud på bordet og brug f.eks. en stor kop til at trykke den ud i stykker der passer i formene. Fordel dejen i formene.
Riv gulerod og squash og fordel i formene sammen med feta og persille. Kom æg, pesto, salt og peber i en skål og pisk. Kom æggemassen over grønsagerne. Skær tomaterne i kvarte og kom dem i de små tærter.
Bag madtærterne ved 175 grader i 30 minutter. Tærterne kan anbefales til madpakken eller i picnickurven.