Sous vide svinemørbrad
Når du tilbereder din svinemørbrad "sous vide", får du det møreste, saftigeste kød, du kan forestille dig. Det kræver tålmodighed, men resultatet er uden sammenligning.
Ingredienser
til 6 personer- 2 stk svinemørbrad
- peber
- evt. 8 kviste frisk rosmarin eller anden krydderurt efter smag
- salt
- olie til bruning
Sådan laver du svinemørbrad i sous vide
Afpuds svinemørbraderne for sener og fedt. Krydr dem med peber, og vakuumpak dem sammen med rosmarin eller andre krydderurter/krydderier efter smag.
Sæt sous viden til 58 grader. Når vandet har nået den ønskede temperatur, kommes de vakuumpakkede svinemørbrader i. Lad dem tilberede i 3 timer.
Tag kødet op ad sous viden, og åbn vakuumposen. Hæld overskydende væske fra - brug den evt. til sovs.
Drys svinemørbraderne med lidt salt, og brun dem i olien på en meget varm pande eller grill, så de får lidt stegeskorpe. De skal kun lige brunes i overfladen - de må endelig ikke steges for længe - de skal forblive saftige.
Skær kødet i skiver lige inden servering.
Se også:
Sous vide oksemørbrad