Sunde wraps med kylling
Super simple og sunde wraps med kylling, spidskål og gulerødder samt hytteost, så de er fyldt med vitaminer, fibre og protein. Du kan selv vælge, om kyllingen skal tilberedes på panden eller i ovnen - begge dele fungerer rigtig godt.
Ingredienser
til 2 personerKylling
- 2 kyllingefileter
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk sojasauce
- 1 spsk olie
- peber
Øvrige ingredienser
- 1⁄4 spidskål
- 4 gulerødder
- 1⁄2 bdt forårsløg
- 4 fuldkornstortillas
- 300 g hytteost
Bank kyllingefileternes tykke ende lidt fladere. Pil hvidløg, pres det, og rør det sammen med sojasauce og olie. Krydr med peber, og vend kyllingen i marinaden. Steg enten kyllingefileterne i ovnen ved 220 grader i 25-30 minutter, eller på en pande ved middelhøj varme, til de er helt gennemstegte. Skær kyllingefileterne i tynde skiver.
Fjern stokken fra spidskålen, og snit det helt fint. Skræl gulerødder, og riv dem. Skyl forårsløg, og snit dem fint.
Varm tortillapandekagerne kort, så de bliver lidt blødere i det. Smør dem med hytteost, og fordel grøntsager og kylling herpå. Rul stramt sammen til wraps - så er de klar til servering.
Næringsindhold for de sunde wraps
pr. wrap | pr. person | hele portionen | |
---|---|---|---|
Kalorier | 412 kcal | 824 kcal | 1649 kcal |
Kulhydrat | 31 g | 62 g | 124 g |
Protein | 32 g | 65 g | 131 g |
Fedt | 13 g | 27 g | 55 g |