Sunde kokosmakroner
Fabelagtige sunde kokosmakroner med en herlig syndig smag. I stedet for smør og sukker er der her brugt kokosolie og banan til at søde med, så makronerne kan nydes med god samvittighed som en ekstra lækker snack.
Ingredienser
til 10 stk- 75 g banan
- 1 æggehvide
- 2 spsk kokosolie
- 100 g kokosmel
- 50 g mørk chokolade (70 eller 80 %)
Mos bananen med en gaffel eller bagsiden af en ske. Bland mosen med æggehvide og kokosolie. Er kokosolien ikke flydende, kan du hurtigt smelte den i mikroovnen. Rør kokosmelet i, og rør det hele godt sammen.
Form massen til små toppe med to teskeer, og sæt dem på bagepapir. Bag kokosmakronerne ved 200 grader i cirka 15-20 minutter, indtil de har en gylden overflade.
Smelt den mørke chokolade, og dyp bunden af makronerne heri. Sæt dem i køleskabet, indtil chokoladen er stivnet, og så er de klar til at spise.
Tip: De sunde kokosmakroner holder sig fint i køleskabet 3-4 dage, men de kan også sagtens fryses ned.