Wraps med tun
Sunde og dejlige wraps med tunsalat og avocado. Hurtige at lave og smager vidunderligt.
Ingredienser
til 2 personer- 2 ds tun i vand (à 150 gram - drænet vægt)
- 1⁄2 rødløg
- 50 g majs
- 50 g ærter
- 150 g creme fraiche 18% (eller til det har en passende konsistens)
- salt
- peber
- 1 avocado
- Lidt citronsaft
- 2 tortillapandekager
Sådan laver du de nemme tun-wraps
Pres væden fra tunen og findel den med en gaffel.
Hak rødløget fint og bland det sammen med tunen. Bland ligeledes majs, ærter og creme fraiche i. Smag tunsalaten til med salt og peber.
Skær avocadoen over på langs, fjern stenen og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Skær det i tynde skiver og pres citronsaft over (det forhindrer avocadoen i at blive brun).
Lun tortillapandekagerne i ovnen eller ganske kort på en brødrister (de skal ikke blive sprøde - blot lune). Fordel tunsalat på ca. 2/3 af hver pandekage. Læg avocadoskiver inde på midten og rul wrap'en sammen.
Så er der serveret!
Se også:
Wraps med laks og avocado
Næringsindhold for tun-pandekagerne
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 597 kcal | 1194 kcal |
Kulhydrat | 49 g | 97 g |
Protein | 31 g | 62 g |
Fedt | 29 g | 58 g |