Tunsalat med pasta
Nem tunsalat med pasta, peberfrugt, majs og ærter samt forårsløg. Kan både spises til frokost eller som hovedret med f.eks. rugbrød eller i en wrap.
Ingredienser
til 6 personer- 100 g pasta
- 500 g tun (drænet vægt)
- 300 g creme fraiche (jeg brugte 18%)
- evt. 2 spsk mayonnaise
- 4 forårsløg
- 1 rød peberfrugt
- 100 g frosne majs (optøede)
- 100 g frosne ærter (optøede)
- salt
- peber
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Pres væden fra tunen. Kom tunen i en stor skål og findel den med en gaffel. Bland creme fraiche og evt. mayonnaise i.
Rens forårsløgene og skær dem i skiver. Kom dem i skålen. Skyl peberfrugten og skær den i fine tern. Kom dem ligeledes i skålen.
Lad de optøede majs og ærter dryppe helt af, og bland dem så i tunsalaten.
Hæld vandet fra den kogte pasta, og lad den køle lidt af. Hak pastaen fint og rør den i tunsalaten. Smag til med salt og peber.