Vandmelon-pindsvin med tomat og mozzarella
Vandmelon er perfekt til at sætte spyd i, hvis det skal være rigtig festligt. De her spyd med tomat, mozzarella og frisk basilikum er både lækre og nemme at lave, og når man sætter spyddene i vandmelonen, kommer det til at ligne et pindsvin.
Ingredienser
til 6 personer- 30 cherrytomater
- 30 mini mozzarellakugler
- 60 blade frisk basilikum
- 1⁄2 vandmelon
Derudover skal du bruge
- 30 spyd
Fremgangsmåde
Skyl cherrytomaterne, og dræn mozzarellakuglerne for vand. Pluk basilikumbladene, så de er klar.
Sørg for, at vandmelonen er skåret lige, så den står stabilt.
Gør spyddene klar ved at komme skiftevis mozzarella, basilikum og cherrytomater på. Jeg vil anbefale følgende rækkefølge:
Basilikum – tomat – basilikum – mozzarella
Jeg lavede halvdelen af spyddene sådan, og med den anden halvdel byttede jeg om på tomat og mozzarella.
Placer de fyldte spyd på vandmelonen, så de stikker ud som pikke på et pindsvin.
Når spyddene er spist, kan vandmelonen skæres ud – og vupti! Så er desserten serveret.
Tip:
Spyddene smager ekstra godt, hvis man dypper dem i lidt pesto eller hælder lidt olivenolie og balsamico over.
Se også den lækre vandmelonsalat med feta