Varm rødbedesalat
Denne varme rødbedesalat indeholder både spinat, stegte løg, og en fantastisk kombination af cremet feta og sprøde pinjekerner. Sammensætningen af den grønne spinat, den hvide feta og pink rødbede gør salaten ekstra indbydende at se på.
Ingredienser
til 4 personer- 60 g pinjekerner
- 500 g rødbeder
- 4 spsk olie
- 200 g spinat
- 2 rødløg
- 200 g feta
Fremgangsmåde
Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er gyldne.
Skræl rødbederne, og skær dem i små tern. Steg rødbedeternene i olie, til de møre.
Skyl spinaten, og skær rødløg i strimler. Kom begge ingredienser op til rødbedeternene, og lad det stege med, til spinaten er faldet sammen.
Smuldr fetaen på toppen af den varme rødbedesalat, og slut af med at drysse de ristede pinjekerner over lige inden servering.
Jeg anbefaler også:
Kold rødbedesalat med æbler og feta (verdens bedste)