Varmrøget laks med sprødt og syrligt tilbehør
Det lyder måske lidt avanceret, men hvis man i forvejen har det syltede tilbehør, så er denne ret både nem og hurtig at lave.
Hvis du ikke har tid til at sylte rødløg, så kan du prøve at købe nogle syltede perleløg eller agurker i stedet.
Ingredienser
til 2 personer- 2 skiver rugbrød
- 120 g varmrøget laks
- 1 dl naturel yoghurt
- 1 dl kærnemælk
- salt
- syltede rødløg (se opskrift her)
- evt. syltet hybenrose
Smuldr rugbrødet og rist det sprødt på en pande eller i ovnen.
Fjern eventuelt skind fra den varmrøgede laks. Bræk laksen i mundrette stykker.
Rør yoghurt og kærnemælk sammen til en dressing. Smag til med salt.
Servér den varmrøgede laks med dressingen og det sprøde rugbrødscrunch samt syltede rødløg og evt. syltede hybenroser.
- Publiceret d.
- 22.11.12.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Fiskeopskrifter ›
- Laks ›
- Varmrøget laks