Varmrøget laks med tilbehør
Anretning er afgørende for, hvor appetitlig en ret ser ud og med disse anvisninger kan du nemt lave en iøjefaldende af slagsen.
Ved den varmrøgede laks med tilbehør, er det det flotte farvespil, som med det samme møder øjet: Den lyserøde laks, de gule æggeblommer og de friske, grønne stykker af agurk.
Ingredienser
til 2 personer- 1⁄2 agurk
- 10 radiser
- 1 bdt purløg
- ca. 200 g varmrøget laks
tilbehør
- 4 æg
- syltede rødløg (se opskrift)
- purløgsmayonnaise (se opskrift)
- rugbrød (ristet)
Flæk agurken på langs og skrab kernerne ud med en ske (de skal ikke bruges). Hak agurken og radiserne fint. Klip eller hak ligeledes purløg fint. Bland det sammen i en skål til en lille salsa/salat.
Fjern skindet fra laksen og skrab fedtlaget under skindet væk. Anret stykker af varmrøget laks på en bund af salsaen.
Servér f.eks. med smilende æg (kogt i 7,5 minutter), syltede rødløg, purløgsmayo og ristet rugbrød som tilbehør.
- Publiceret d.
- 09.11.12.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Fiskeopskrifter ›
- Laks ›
- Varmrøget laks