Vegetarisk fyld til mexicanske pandekager
Søde majs, smeltet ost og en spicy smag af hvidløg og salsa gør alt sammen dette vegetariske fyld virkelig lækkert og velegnet til mexicanske pandekager.
Ingredienser
til 3 personer- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk olie
- 2 peberfrugter
- 2 dl majs
- 1 ds kidneybønner
- 3 dl salsa
- 1 spsk spidskommen
- 2 spsk jalapeños
- salt
- peber
- 50 g revet cheddarost
- evt. 1 håndfuld frisk koriander eller persille til pynt
Sådan laver du det mexicanske vegetarfyld
- Hak løg og hvidløg fint, og steg det i olien i en gryde.
- Skær peberfrugterne i tern, og kom dem i gryden sammen med majs.
- Hæld væden fra kidneybønnerne, og kom dem i gryden. Tilsæt salsa og spidskommen. Hak jalapenos, og kom dem i.
- Lad retten simre i 5 minutter, og smag til med salt og peber.
- Drys revet cheddar over, eller servér den ved siden af. Drys evt. også med friskhakket koriander eller persille - det ser både flot ud og giver lidt smag.
- Server evt. retten med guacamole til - f.eks. som fyld i mexicanske pandekager eller i bagte søde kartofler ligesom jeg har gjort i denne madplan.
Næringsindhold for det vegetariske fyld
pr. 100 gram | pr. person | hele portionen | |
---|---|---|---|
Kalorier | 98 kcal | 393 kcal | 1180 kcal |
Kulhydrat | 10 g | 40 g | 120 g |
Protein | 4 g | 15 g | 45 g |
Fedt | 4 g | 16 g | 49 g |
Næringsberegningen omfatter kun selve opskriften på det mexicanske fyld - ikke pandekagerne.
- Publiceret d.
- 29.10.15.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Mexicansk mad ›
- Mexicanske pandekager