Velkomstdrink med gin og passionsfrugt
Simpel men sofistikeret. Sprudlende men velafbalanceret. Brug få, frugtbare minutter på at kreere denne velkomstdrink med gin og passionsfrugt: Smagen er sød med en fruity friskhed og udseendet gyldent som en solopgang.
Ingredienser
til 1 glas- 2 cl gin
- danskvand
- 2 cl mangosirup (eller anden sirup efter smag)
- 1⁄2 passionsfrugt
Hæld gin i glasset og fyld næsten op med danskvand. Hæld forsigtigt mangosirup i - evt. over bagsiden af en ske, så det lægger sig i toppen.
Skær passionsfrugten over og kom forsigtigt kernerne på toppen af velkomstdrinken.
Server evt. med sugerør.
Bedste gin til velkomstdrink med passionsfrugt og mangosirup
Kombinationen af mangosirup og passionsfrugt minder lidt om en gin hass i en mere tropisk udgave, og så er det bedst at bruge en gin, hvor enebærsmagen ikke er så kraftig - gerne en frugtig en med masser af friskhed.