Wok med kylling og grøntsager
Lækker og simpel wok med kylling og grøntsager, der er fuld af smag fra asiatiske saucer. Retten er utroligt nem at lave, så den passer perfekt til de travlere dage, uden at gå på kompromis med smagen.
Ingredienser
til 2 personer- 125 g nudler
- 2 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- 250 hvidkål
- 2 kyllingebryster
- 2 fed hvidløg
- olie
- salt
- peber
- 2 spsk sød chilisauce
- 1 spsk sojasauce
Kog nudlerne efter anvisningen på pakke.
Skræl gulerødderne, og skær dem ud i tynde skiver. Fjern kernehuset fra peberfrugten, og skær den ud i tynde strimler. Hak hvidkålen fint.
Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler, og brun dem sammen med presset hvidløg i lidt olie i en wok eller på en pande. Krydr med salt og peber.
Tag kyllingen af, og læg den til side. Svits grøntsagerne i lidt olie, og kom så kyllingen tilbage i wokken.
Hæld vandet fra nudlerne, og kom dem op i wokken. Hæld chilisauce og soya ud over nudlerne, og bland det hele godt sammen.