Wok med kylling, æg og pasta
Utroligt lækker wokret med både kylling, grøntsager, æg og pasta. Retten er både nem og hurtig at lave, og så giver æggene den dejligste cremede konsistens, der passer rigtig godt sammen med de sprøde grøntsager og den saftige kylling.
Ingredienser
til 4 personer- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- 50 g broccoli
- 40 g grønne bønner
- 450 g kyllingefilet
- salt
- peber
- 450 g pasta
- 2 spsk olivenolie
- 2 tsk paprika
- 2 æg
- evt. 2 gulerødder
- evt. sød chilisauce (til servering)
Sæt 2 gryder over med vand til kogning af pasta og grøntsager.
Snit rødløg og hvidløg fint, og sæt det til side. Pluk broccolien i små buketter, og kom dem over i det kogende vand sammen med de grønne bønner. Lad dem koge i ca. 1 minut, og tag dem herefter op af vandet, og sæt dem til side.
Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem på en pande, til de er gennemstegte. Kog imens pastaen efter anvisning på pakken.
Svits løg og hvidløg af i en stor pande eller wok med lidt olie, og tilsæt broccoli og bønner. Tilsæt paprika, og hæld den kogte pasta over i panden/wokken. Slå æggene ud i gryden, og bland det hele godt sammen med to grydeskeer, indtil æggene har sat sig. Smag til med salt og peber.
Skær kyllingefileterne ud i skiver, og læg dem ovenpå pastaen. Pynt evt. af med tynde gulerodsskiver, som kan laves med en kartoffelskræller.
Servér evt. med sød chilisauce.