Wraps med skinke
Når det skal gå hurtigt, men stadig være lækkert, er de her wraps med skinke helt perfekte. De sprøde grøntsager, den cremede flødeost og dejlige skinke er en perfekt kombination, der passer godt til både frokost og aftensmad.
Ingredienser
til 2 personer- 30 g spinat
- 1⁄2 rød peberfrugt
- 1⁄4 agurk
- 4 tortillapandekager
- 4 spsk flødeost
- evt. 4 tsk dijonsennep (kan undlades)
- 100 g skinke (jeg brugte skinke i skiver, men du kan sagtens bruge tern eller strimler)
Skyl spinaten omhyggeligt, og tør den godt. Skær den røde peberfrugt i tynde skiver. Flæk agurk, og skrab de våde kerner i midten ud. Skær også den udhulede agurk i tynde skiver.
Lun tortillapandekagerne kort, så de bliver lidt blødere og nemmere at rulle. Smør dem med flødeost og evt. dijonsennep, hvis du bruger det. Læg lidt spinat, rød peber og agurk på, og slut af med skinken.
Fold begge sider indover fyldet, og rul pandekagen sammen til en stram wrap. Skær den evt. over inden servering.