Sprøde wraps med skinke og ost
En perfekt kombination af sprødt og blødt samt fantastisk smag - det er essensen af disse lækre wraps med skinke og ost. Den skønne mayonnaisedressing giver et ekstra pift til smagen sammen med rødløg og spinat, og så kan de være klar på under 25 minutter.
Ingredienser
til 2 personer- 3⁄4 dl mayonnaise
- 3⁄4 tsk dijonsennep
- salt
- peber
- 1 rødløg (lille)
- 40 g spinat
- 4 tortillapandekager
- 120 g skinke (jeg brugte skinke i skiver, men du kan også bruge i tern eller strimler)
- 80 g revet ost
- 1⁄2 spsk olie
Rør mayonnaise og dijonsennep sammen, og krydr med salt og peber.
Snit rødløget i tynde skiver, og skyl og tør spinaten grundigt.
Lun tortillapandekagerne kort, evt. i mikroovnen, så de bliver lidt blødere i det. Smør dem med mayonnaisedressingen, og fordel spinat og rødløg ovenpå. Fordel også skinke og revet ost på. Hvis du bruger skinke i skiver, kan det være nødvendigt at rive skiverne over, hvis de er meget store.
Fold siderne ind over fyldet, og rul pandekagen sammen til en stram wrap.
Varm en pande op ved middel varme, og kom olien på. Steg wrapsene i 5-8 minutter på hver side, til de er gyldne, og osten er smeltet. Tryk gerne lidt forsigtigt på dem, imens de steger.