Wraps opskrift med kylling og hummus
Super lækker wraps opskrift med kylling og cremet hummus samt masser af fintsnittede grøntsager og lækker feta. Brug f.eks. wrapsene i madpakken eller som nem aftensmad - de kan både spises varme og kolde.
Ingredienser
til 3 personerKylling
- 2 kyllingefileter
- 1 spsk paprika
- 1 tsk spidskommen
- evt. 1⁄4 tsk cayennepeber
- 1 tsk groft salt
- peber
- 3 spsk olie
Fyld
- 1⁄4 spidskål
- 1 snackpeber
- 3 forårsløg
- 100 g majs
- 150 g hummus (købt eller hjemmelavet
- 50 g feta
- 6 tortillapandekager
Kom kyllingefileterne op i en frysepose sammen med paprika, spidskommen, cayennepeber og groft salt. Krydr godt med peber, og tilsæt halvdelen af olien. Bland det hele godt rundt, så kyllingefileterne er dækket af krydderierne.
Varm den anden halvdel af olien op på en pande ved middelhøj varme, og steg kyllingefileterne i 6-8 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Læg fileterne på en tallerken, og lad dem køle lidt af. Forbered imens resten af fyldet.
Snit spidskålen fint. Skyl snackpeber, fjern kernerne, og skær den i tynde strimler. Skyl forårsløg, og snit dem fint. Dræn vandet fra majsene, hvis du bruger dåsemajs.
Lun tortillapandekagerne kort i mikroovnen eller ovnen, og smør dem med hummus. Skær kyllingen i tynde skiver, og fordel dem ovenpå. Fordel også majs og de snittede grøntsager ovenpå, og smuldr lidt feta på toppen.
Fold bunden henover fyldet, og stram det lidt til. Fold siderne indover, og rul pandekagen op til en stram wrap. Skær dem evt. over inden servering, så der er kig til fyldet.
OBS!
Opskriften beregner 2 wraps per person.