Wraps med laks og peberrod
Disse lækre wraps med røget laks og peberrodscreme er på en gang cremede og friske. Den sprøde salat, den skarpe peberrod og den røgede smag af laksen passer fantastisk sammen - både i smag og konsistens.
Ingredienser
til 4 personer- 300 g flødeost naturel
- 4 spsk peberrod (fintrevet)
- salt
- peber
- 1 hoved hjertesalat
- 1 agurk
- 4 tomater
- 2 avocadoer
- saften fra 1⁄2 citron
- 8 tortillapandekager
- 400 g røget laks
- evt. syltede rødløg (se opskrift her)
Rør flødeost og fintrevet peberrod sammen. Smag til med salt og peber.
Skyl salat, agurk og tomat. Skær salaten og agurken i tynde strimler/stænger, og skær tomaterne i skiver eller små både.
Flæk avocadoerne på langs, fjern stenene, og tag det grønne "frugtkød" ud med en ske. Skær det i skiver, og pres citronsaft over.
Lun pandekagerne i ovnen. Tag dem ud, og smør peberrodscreme på. Læg laks på den ene halvdel af hver pandekage. Læg avocado, agurk, tomat, salat og evt. syltede rødløg på midten af pandekagen, og rul sammen.
Velbekomme!