Dansk mad - side 2
Nem og lækker opskrift på paneret flæsk, der også kaldes fattigmandskoteletter. Den sprøde overflade smager himmelsk og tager traditionel stegt flæsk til nye højder.
Lækker opskrift på brændende kærlighed med grøntsager i mosen - sundere og mere mættende end den traditionelle udgave - uden det går ud over smagen.
Frikadeller på traditionel vis som mormor lavede dem. Nemme at lave og yderst velsmagende.
God, gammeldags brændende kærlighed slår aldrig fejl. Specielt ikke serveret på rette maner med glaserede rødbeder til og et dekorativt drys persille.
En super nem og lækker opskrift på den klassiske danske ret forloren hare. Populært hos både store og små.
Opskrift på grønlangkål, som går rigtigt godt til for eksempel skinke og brune kartofler.
Æbleflæsk er let at lave og populært til frokoster og det kolde bord. Serveres mens retten er lun.
God og gedigen mørbradgryde med både svinemørbrad, cocktailpølser og bacon i himmelsk paprikasovs.
Med vores populære opskrift på flæskesteg kan du også lave en lækker flæskesteg, som den rigtigt skal smage med sprøde svær og lækker brun sovs til.
Rødkål kan sagtens laves selv og det smager meget bedre end det man kan købe. Se hvordan du laver det rigtigt lækkert her.
Mør og saftig glaseret hamburgerryg med honning. Den er super nem at lave, og den lækre glasering skaber den skønneste overflade på kødet og giver en god smag.
Boller i karry er virkeligt populært og smager bare skønt. Server det evt. med mangochutney eller en gulerodssalat.
Den her flødebollelagkage er ikke bare utroligt lækker, den er også virkelig hurtig at bikse sammen.
Mega nem opskrift på karbonader i ovn - stegt i samme fad som tilbehøret, der består af kartofler, ærter og gulerødder i en lækker cremet sovs.
Snyd ikke dig selv for vores populære opskrift på koteletter i fad. Opskriften er let og ligetil og smager rigtigt godt.