Thaimad - de lækreste opskrifter på thaimad
Himmelske opskrifter på hurtig, kulørt og krydret thaimad. Der er noget for enhver smag, om du foretrækker retter med rejer eller fisk, salater med oksekød eller klassikere med kylling og kokosmælk.
En herlig og klassisk thairet med kylling og grøntsager.
En thai-inspireret ret med en masse forskellige smagsnuancer i form af blandt andet grøntsager, kylling, nudler og fond.
Rigtig nem opskrift på en lækker rød karrypasta, der smager dejligt af chili, ingefær og krydderier.
Udvid din horisont og prøv at lave salat på en ny måde med denne opskrift på en interessant, thailandsk bøfsalat.
Kylling cashew er en lækker thairet, der kan bikses sammen i løbet af ingen tid. Den smager skønt af friske grøntsager, hvidløg, ingefær og soya og kan serveres med ris til.
Skøn opskrift på klassisk thailandsk panang kylling med kokosmælk og bambusskud. Retten er ikke for stærk, den er nem at lave, og så smager den bare suverænt godt med ris til.
lav selv en dejlig salat med masser af sunde og velsmagende grøntsager med en dressing af sesamolie, citronsaft og sød chilisauce.
Autentisk thaisuppe med kylling, friske grøntsager og cremet kokosmælk, der tilmed er hurtig at bikse sammen. Suppen smager skønt med ris eller nudler til.
Sund thaisalat med en rigtig god og autentisk smag. En rigtig god måde at få brugt sine rester af f.eks. roastbeef, bøffer eller andet oksekød.
Dejlig nem thaimad med kylling, der smager forrygende. De mange grøntsager smager skønt i den cremede sauce, og retten er ikke bare nem – den er også hurtig at lave.
Fedtfattig hverdagsmad med få, velsmagende ingredienser som æble og ananas, velkrydret med karry. Server gryden med ris og du har hurtigt et helstøbt måltid.
Ægte thaisuppe med kylling, kokosmælk, karrypasta og mange skønne grøntsager.
Virkelig nem opskrift på fisk og grøntsager i fad med en cremet sauce af kokosmælk, mild rød karry og et strejf af lime.
Spændende spidskålssalat med sprøde sojamandler og en skøn thai-inspireret dressing.
Lav selv en spændende fiskesuppe, som det gøres i Thailand. Det er simpelt og ikke særlig tidskrævende. Server som hovedret eller fyldig forret.