Bageopskrifter - side 3
Dejlige luftige ciabattaboller, der bliver koldhævede og dermed får den lækreste krumme. Bollerne bages ved høj varme, hvilket giver dem en dejlig sprød overflade.
Virkelig gode cremeboller med en luftig krumme og en lækker midte af hjemmelavet vaniljecreme.
Fantastisk hjemmelavet foccacia med tomat og fetaost, som udgør en utroligt god smagskombination. Opskriften er rigtig nem at følge, og der er til mange mennesker.
Nyd en bid af fugtig chokoladekage toppet med chokoladecreme. Kagen tager ikke ret lang tid at lave og den smager himmelsk, mens den er lun.
Pølsehorn som smager skønt, kan fryses ned og kan laves til mange forskellige situationer: Til frokosten, madpakken, et lunt mellemmåltid.
Super nem og lækker opskrift på hjemmelavede Oreos, der kombinerer sprøde chokoladesmåkager med en blød og dejlig smørcreme med vanilje. Både børn og voksne vil elske dem.
Lette og luftige lagkagebunde, der bages i springform. De er både nemme at lave og smager ti gange bedre end dem, man kan købe i supermarkedet.
Dejligt luftige langtidshævede grovboller, der er super simple at bikse sammen. Den lange hævning giver en skøn saftig krumme og ekstra god smag.
Virkelig god opskrift på langtidshævet pizzadej, der giver en fantastisk sprød bund og lækre seje skorper til din hjemmelavede pizza.
Der er intet så lækkert som et friskbagt franskbrød med en luftig krumme. Det er netop det, du får med denne opskrift. Det smager dejligt, mens det er lunt, men det er ligeså godt dagen efter.
De lækreste Nutella cookies, der gemmer på en dejlig overraskelse i midten – nemlig flydende Nutella. Det velkendte smørepålæg giver småkagerne en herlig smag.
Nem opskrift på bløde og luftige hveder med en let sødlig og krydret smag af kardemomme. De kan enten spises nybagte eller dagen efter, hvor de bliver ekstra lækre af at blive ristet let.
Dejlig nem pizzadej med italiensk durummel, der giver den helt rigtige konsistens. Dejen hæver som boller og formes derefter til pizzabunde, så de får en sprød bund og en luftig skorpe.
Der er fuld knald på farven i disse smukke og lækre rødbedeboller. Rødbederne skaber en dejlig sødlig smag i de luftige boller, mens solsikkekernerne tilføjer lidt knas.
Dejligt luftige valnøddeboller med fuldkornshvedemel. Valnødderne ligger og gemmer sig som små, lækre overraskelser, og de giver en god kontrast til bollernes luftige krumme.