Boller - side 4
Rosinboller er nemme at bage og passer godt til festlige anledninger som fødselsdage eller til øjeblikke i hverdagen, hvor man vil hygge sig lidt ekstra.
Server nybagte gulerodsboller som morgenmadsboller i weekenden, som et sundere alternativ til fødselsdagsboller eller giv børnene dem med i madpakken.
Grovboller er det sunde og lækre alternativ til madpakken eller som en lækker snack. Så er de ydermere så nemme at lave, at alle kan være med til det.
Nemme speltboller med masser af sunde kerner og frø, som både giver noget bid til bollerne og holder dig mæt i længere tid.
Enkle og virkelig gode rugboller med et højt indhold af rugmel, som skaber en fantastisk grov krumme og i samspil med solsikkekernerne giver et godt bid.
Lækre gulerodsboller som er både luftige og saftige - selvom de grove.
Super gode hjemmebagte boller med chiafrø og speltmel, så de er sundere, men stadig har en skøn luftig krumme. De kan virkelig anbefales.
Disse dejlige boller med græskarkerner har en sej skorpe, der giver noget bid til de luftige boller. De kan bruges til alt fra morgenmad til frokost eller måske en eftermiddagssnack.
Super nemme og grove scones med søde rosiner, grofthakkede nødder og et frisk strejf af appelsin og citron.
Lad dig ikke skræmme af navnet: Gulerodsbollerne er bestemt ikke kedelige. De er f.eks. rigtig gode til morgenmad, madpakker og sandwich.
Skønne og indbydende boller med gulerod, der gør dem dejligt saftige og svampede. Gulerodsbollerne kan både spises som de er eller nydes med noget lækkert pålæg.
Det her brydebrød i bradepande smager skønt og har en herlig grov krumme samt et dejligt bid fra de forskellige kerner.
Dejlige bløde fastelavnsboller med chokoladecreme og en luftig krumme. De er milde og søde i smagen, og opskriften forklarer meget præcist, hvordan de skal bages.
Nem opskrift på havregrynsboller med et lille strejf af honning.
Lækre sunde gulerodsbrud fyldt med solsikkekerner, revet gulerod og havregryn og helt uden smør. Gulerødderne giver en flot farve og en dejlig saftig krumme.