Forretter - side 9
Skøn avocadocreme med stenbiderrogn på toppen. Servér f.eks. som forret eller en eksklusiv dip til chips eller ristet rugbrød.
Simpel ret med tre forskellige slags tapas med varierende udtryk og hver deres karakteristiske smagsnoter, som samtidig supplerer hinanden godt.
Disse tapas er både lækre til hverdag og til fest. Det røde kød og den cremede flødeost komplementeres af den friske rucola, som også gør retten festlig at se på.
Skøn og klassisk opskrift på tarteletter, hvor der koges en hel kylling sammen med en masse friske grøntsager, der alt sammen giver smag til det lækre fyld.
Smuk, sprød og masser af smag. Denne opskrift med tempurarejer er overraskende nem, men ligner en million.
Mild og rund torskesuppe med fennikel. Kan både bruges som forret eller hovedret.
Cremet og luftig tunmousse med rejer, avocado og saftig grapefrugt, som giver et friskt og syrligt pift.
Den bedste opskrift på tuntatar med wasabi, syltet ingefær og ristede sesamfrø.
De lækreste vegetar blinis med fyld af bagt aubergine, creme fraiche, persille og hvidløg. Mums, hvor smager de bare skønt – også dagen efter.
Nem opskrift på lækker æggekage med pasta og bacon. Æggekagen kan spises til både frokost og aftensmad, f.eks. med en frisk salat til.
God laksetatar med et frisk pift af ingefær, lime og forårsløg. Serveret med sprødt, ristet brød og cremet flødeost, så er det en fantastisk smagsoplevelse.
Fornem forret med avocado, champignon og hvidløg. Flot og forrygende simpel at lave, perfekt hvis tiden er knap. Også super som mellemmåltid.
Lækker, græsk salat med bagt aubergine, cherrytomater og tzatziki. Velegnet som let forret eller tilbehør til andre retter.
En rødbedesuppe, som er både sund, smuk, velsmagende og nem at lave. Den blendes så den får en cremet konsistens. Servér som forret eller en let hovedret.
Lækker opskrift på bruchetta med pesto og tomatfyld med masser af smag.