Påskemad - side 3
Dejlig nem og frisk karrysalat, der passer perfekt til sild og æg. Kombinationen af de søde stykker æble og de skarpe løg gør karrysalaten ekstra velsmagende.
Opskrift på lammekølle med hvidløg, som kan serveres med f.eks. en champignonsauce. Oplagt til påske.
Virkelig nem og lækker tunsalat med finthakkede kapers, der giver en dejlig syrlighed til den klassiske pålægssalat. Perfekt på en skive ristet rugbrød.
Skøn opskrift med friske hvide asparges, rejer og hjemmelavet citronmayonnaise.
Hjemmelavet karrysalat smager bare bedre, og det er utroligt nemt at lave. Opskriften er meget enkel og egner sig godt som tilbehør til brød på det kolde bord.
De her små brød med bacon og asparges smager vanvittigt godt, og så er de også ret fine at servere som f.eks. tapas eller tilbehør til supper, salater eller kød.
Dejlig og nem opskrift på tarteletter med høns i asparges. Denne klassiske danske ret er lige så populær nu, som den nogensinde har været og et sikkert hit at servere for store og små.
Super nemme fyldte æg med en dejlig creme af avocado og æggeblomme, der giver æggene et anderledes udtryk og en langt mere cremet konsistens.
På engelsk kaldes de ”devilled eggs”, og i denne opskrift er de fyldte æg lavet med karry, der giver en skøn smag og en flot gul farve til æggeblommecremen.
Nem opskrift på krebsehalesalat med hvide asparges og masser af frisk dild. Hurtig at bikse sammen i en skål.
Lækre lammefrikadeller med fyldig feta og frisk persille, der giver en dejlig smag.
Dejlig rejemad på franskbrød med mayonnaise, dild og citron. Den er utrolig hurtig at lave og ser samtidig festlig ud på f.eks. frokostbordet eller som forret.
Tarteletter med fyld til vegetarer smager helt fantastisk. Kombinationen af det cremede fyld, de sprøde tarteletskaller og de friske grøntsager gør retten enormt lækker.
Cremet og luftig tunmousse med rejer, avocado og saftig grapefrugt, som giver et friskt og syrligt pift.
Cremet og lækker æggesalat, der er super hurtig at bikse sammen og smager dejligt af karry og purløg.