Festmad - side 4
En flagkage er en super festlig lagkage, der er bygget op som et dannebrogsflag indeni. Kagen er en fantastisk kombination af svampet sandkage og en creme med citron, vanilje og hvid chokolade.
Denne festlige fodboldkage er både lækker og flot. Den er lavet af lagkagebunde, der er stænket med hyldeblomstsaft og lagt sammen med en skøn flødeostecreme med jordbær i.
Det her vandmelon-pindsvin er en super festlig måde at servere spyd på. Her er det spyd med tomat, mozzarella og frisk basilikum – en klassisk caprese i tapasform.
Den lækreste sommerdrink med rosé og frosne hindbær, der på én og samme tid er sød og dejligt forfriskende.
Populær opskrift på rødvinsmarineret oksekød. Server med bådkartofler så har du en rigtigt festmiddag.
Mør og saftig glaseret hamburgerryg med honning. Den er super nem at lave, og den lækre glasering skaber den skønneste overflade på kødet og giver en god smag.
Den her flødebollelagkage er ikke bare utroligt lækker, den er også virkelig hurtig at bikse sammen.
Sous vide giver en perfekt lækker, mør og saftig hamburgerryg, og så er det virkelig nemt, for det passer fuldstændig sig selv.
Ekstremt lækker københavnerstang-drink, der smager fuldstændig ligesom den elskede is. Og så kan den laves med kun fire ingredienser.
Den lækreste regnbuekage med dejlig flødeostecreme og luftige lagkagebunde i hver sin smukke farve.
Sprudlende lækker drink til nytår med både champagne og gin samt appelsin og passionsfrugt, der giver en dejlig frisk smag. Kan bruges både som velkomstdrink og cocktail.
Super opskrift på lækre flødekartofler med masser af revet ost, der smelter, når det bliver bagt i ovnen. En fantastisk cremet ret, der passer til al slags kød og fisk.
Den bedste fødselsdagskage, der består af en svampet kagebund med marcipan, en dejlig flødeskumscreme og flot pynt.
Lav de lækreste shots, der smager fuldstændig som Kinder chokolade. De er dejligt milde og nemme at bikse sammen.
Se hvordan du nemt laver de smukkeste tapaskager til nytårsaften. Med én opskrift fremtryller du nemlig tre små desserter, der smager luksus.