Morgenmad - side 5
De er æggemuffins med champignoner er virkelig lækre og tilmed sunde. De er fyldt med hytteost og stegte champignoner, der giver en skøn smag og dejlig konsistens.
Rigtig gode æggemuffins med pølser, tomat og purløg. Populære hos både børn og voksne, og velegnede til både morgenmad, brunch, frokost og aftensmad. De kan fryses så lav en stor portion.
Her er en opskrift på bondebrød som smager godt, specielt når det er friskt fra ovnen. Brødet kan anbefales med smør og syltetøj eller ost på.
Flot og frisk chiagrød med brombær - eller måske rettere brombærgrød med chiafrø. Kan både spises som den er eller bruges som topping på f.eks. yoghurt og lignende.
Ufattelig nem chiagrød med kun to ingredienser: Chiafrø og koldskål. Tager blot et øjeblik at røre sammen, og så skal det bare trække natten over.
Boller med fuldkornshvedemel, som er gode til frokostpausen.
En sjov opskrift på nutella som kan holde sig i køleskabet i op til 3 uger. Smager pragtfuldt.
En dejlig hjemmelavet marmelade med jordbær og rabarber. Det er faktisk utroligt simpelt at lave og der er nok til lang tid.
Spændende opskrift på hjemmelavet knækbrød med sesam og hørfrø. Det er både sundt og lækkert at spise, enten som det er eller med pålæg på.
Herlige muffins med æblestykker, marcipan og kanel. De har en fantastisk smag og en lækker, blød konsistens.
Det er let at lave disse skønne knækbrød med masser af gode solsikkekerner, græskarkerner og hørfrø.