Rødkål - Opskrifter med Rødkål
Rødkål bruges i Danmark traditionelt til retter som and og flæskesteg, men det er også lækkert og meget populært at lave en rødkålssalat med appelsin eller creme fraiche. Prøv selv en af vores mange lækre opskrifter med rødkål.
Rødkål kan sagtens laves selv og det smager meget bedre end det man kan købe. Se hvordan du laver det rigtigt lækkert her.
Nemt, lækkert og fedtfattigt tilbehør med rødkål, gulerødder og forårsløg, der tilberedes i wok med en asiatisk inspireret marinade med ingefær, soja og hvidløg.
Nem opskrift på stuvet rødkål, hvor kålen ikke skal koges først, som mange andre opskrifter ellers siger.
Lav selv den traditionelle rødkål til jul. Det vil garanteret blive en succes. De stødte nelliker giver en dejlig julesmag til rødkålen.
En lækker rødkålssalat til f.eks. retter med steg eller fjerkræ. Salaten indeholder udover rødkål også appelsiner og ristede mandler.
En rigtig god rødkålssalat med creme fraiche, honning og dijonsennep til at give den helt rigtige smagskombination.
Dejlig, nem og frisk rødkålssalat med granatæble og en fantastisk dressing der passer perfekt sammen med både rødkålen og granatæblekernerne.
Denne skønne rødkålssalat med æbler og nødder kan bruges som et friskt og nærende alternativ til den traditionelle varme rødkål, men er god som tilbehør til det meste.
Frisk rødkålssalat med æble, appelsin og ristede hasselnødder. Salaten er utroligt smuk i farverne, og den serveres med en skøn dressing med hvidvinseddike og honning.
Frisk og farverig rødkålssalat med vindruer og persille samt en rigtig god honning/senneps-dressing.
Nem opskrift på cremet rødkålscoleslaw med en god smag og dejligt sprød struktur.
Overraskende lækker juice med rødkål og en dejlig sødme fra æbler og appelsiner. Citron gør den ekstra frisk og let, og rødkålen giver den en smuk farve.
Skøn rødkålsråkost med revet gulerod og æble samt ristede hasselnødder og en spændende tahindressing, der giver et anderledes og eksotisk pift.
En skøn rødkålssalat med æbler og balsamico. Salaten kan bruges som et lækkert tilbehør til mange forskellige kødretter.
Spændende rødkålstzatziki med en flot rød farve og masser af bid.