Hovedretter - side 18
Nachos med kylling og tomatsauce er super lækkert og hyggeligt som en delt, fyldig forret, men kan også serveres som hovedret eller natmad.
Kartoffelpizza er meget let at lave og smager pragtfuldt. Denne udgave har en dejlig, gylden overflade af smeltet ost.
Sund og lækker opskrift på vegetarisk tandoori med quinoa, søde kartofler og kikærter. Nem at lave og med den autentiske indiske smag.
Nem og dejlig pikant nudelsuppe, hvor der ikke er sparet på godterne. Med både rejer, nudler og masser af grøntsager kan den snildt serveres som hovedret.
Fantastisk oksegryde med rødvin, hvor den kraftfulde sovs smyger sig om ekstraordinært mørt oksekød og lækre grøntsager. Den lange stegetid er alfa og omega, og den skaber en uovertruffen smagsoplevelse.
Virkelig lækker, nem og sund omelet med røget laks og hytteost samt friskhakkede krydderurter.
God opskrift med hakket oksekød, kartofler og gulerødder i en cremet sovs med kokosmælk og et mildt strejf af karry.
Osso Buco er en klassisk italiensk ret, som med rette er blevet meget populær i Danmark. Skøn simremad med masser af smag.
Lækker paleo burger, hvor portobellosvampe udgør burgerbollerne. Et sundt alternativ til de traditionelle boller af hvede og ikke mere besværligt.
Den bedste paprikagryde med pølser og grøntsager i en fantastisk paprikasovs med fløde. Altid et hit hos både børn og voksne.
Pasta med varmrøget laks og en cremet sauce med grøntsager fungerer fortræffeligt som hurtig, nem og lækker hverdagsmad, fuld af sunde fedtsyrer.
Virkelig lækker og simpel opskrift på pasta med parmaskinke, der er super hurtig at lave. Den italienske pastaret indeholder en cremet tomatsauce med fløde, der forener hele retten.
En spændende pastaret med lækre rejer og grøntsager, som virkelig smager fantastisk på en skøn hverdagsaften.
Skøn opskrift på pastagratin med pølser, løg og peberfrugt samt hakket tomat og smeltet ost på toppen.
En farvemættet filur, sammensat af sunde, flotte, farverige elementer til en pastasalat med bl.a. broccoli og bacon, særdeles rig på smag. Tag den med som frokostsalat.