Chokoladekage
Saftig og letlavet chokoladekage. Dekorer med glasur og revet chokolade for et ekstra fint resultat. Du kan selv vælge hvilke farve glasuren skal have.
Ingredienser
- 75 g margarine
- 300 g sukker
- 2 æg (medium)
- 300 g mel
- 2 1⁄2 dl mælk (også gerne kærnemælk)
- ca. 50 g kakaopulver
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 1 tsk vaniljesukker
- evt. 200 g mørk chokolade (hakket)
Margarine og sukker røres sammen. 1 æg af gangen røres i. Rør godt. Resten af ingredienserne kommes i og dejen røres godt sammen.
Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca 20-25 min.
Kagen kan evt efter afkølning pyntes med glasur (evt chokoladeglasur eller hvid glasur og evt med revet chokolade henover).
Kagen smager dejligt med vanilleis til som dessert.