Pandekager med fyld
Meget populær opskrift på den klassiske mexicanske ret. Yderst velsmagende.
Ingredienser
til 4 personer- 2 dl mælk
- 1⁄2 dl vand
- 1 æg
- 1⁄2 tsk salt
- 1 1⁄2 dl hvedemel
- smør eller margarine (til stegning)
Fyld
- 2 dl ris (kogte)
- 1 løg (stort)
- 200 g champignoner
- 1 peberfrugt
- 1 dl revet ost
Pisk alle ingredienser til dejen sammen og lad den stå, ca. 1 time.
Skær løg og peberfrugter i terninger og champignoner i skiver, og svits det i smør på panden. Drys med salt og peber.
Steg derefter store, tynde pandekager, ca. 1-2 minutter på hver side.
Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem i et smurt ovnfast fad.
Drys med reven ost og sæt fadet i ovnen ved 250 grader, til overfladen er gylden.