Fisketarens Julemiddag
Ingredienser
til 4 personer- ca. 400 g tunbøffer (gerne de frosne)
- 2 1⁄2 spsk mel
- citronpeber
- salt
- smør + olivenolie til stegning
- 250 g champignoner i skiver
- 1⁄2 l piskefløde
- lidt sojasauce
- 2 1⁄2 tigerrejer (pr. person)
- 2 granatæbler
Skær tunbøfferne igennem på tværs, så de bliver meget tynde skiver.
Vend skiverne i lidt mel med citronpeber og salt.
Steg stykkerne i fedtstoffet ved hård varme meget kort så de lige tager farve. Op på en tallerken.
Rist champignonerne på panden og hæld piskefløde og lidt soja ved og lad det koge lidt op.
Læg bøfferne tilbage i panden. Læg rejerne ovenpå. Pynt med kernerne fra granatæblerne og læg låg på panden.
Lad retten stå kort tid til rejerne er færdige.
Serveres med hvidløgsbrød til.
Velbekomme.