Paprikagryde med gris
Lækker opskrift på paprikagryde med både pølser og og svinekød i tern. Snyd ikke dig selv for at prøve denne lækre gryderet. Den er meget nem at lave. Servér f.eks. med ris eller kartoffelmos og ærter.
Ingredienser
til 5 personer- 2 spsk olie
- 1 løg (revet)
- 500 g svinekød i tern
- 2 spsk paprika
- 1⁄2 l bouillon
- 1 bk champignoner (à 500 g) i skiver
- 1 pk pølser i stykker på ca. 2 cm
- Evt. lidt majsstivelse til jævning
Hæld olie i en gryde. Brun løg og svinekød ved middel-høj varme. Tilsæt paprika, og lad det stege et øjeblik. Tilsæt bouillon. Lad det simre i 3-5 minutter.
Tilsæt champignonerne og pølserne. Varm retten godt igennem. Paprikagryden kan evt. jævnes med lidt majsstivelse eller meljævning.
Serveres f.eks. med ris eller kartoffelmos og grønne ærter.