Pizzasnegle
Bag selv pizzassnegle ved at følge vores populære opskrift.
Pizzasneglene er nemme at lave og gode til f.eks. børns madpakke.
Ingredienser
- 10 g gær
- 1 1⁄2 dl vand
- 1 spsk olie
- ca. 3 dl pizzamel
- 1⁄2 tsk groft salt
- 2 ds tomatpuré (á 70 g)
- 1 tsk tørret oregano
- 1 fed hvidløg (knust)
- 200 g mozzarella ost (reven)
- salt
- peber
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, olie og mel og ælt dejen godt.
Lad dejen hæve i 40 min.
Rul dejen ud til en firkant ca. 40x40 cm.
Bland tomatpuré, oregano og hvidløg sammen.
Smør blandingen på dejen (ud over det hele) og drys ca. 175 g af osten på.
Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 16 skiver.
Lad sneglene efterhæve i 20 min.
Drys til sidst resten af osten over og bag sneglene i 12-15 min ved 200 grader.