Kylling med dåseøl
Kylling med dåseøl er en "morsom" ret på den måde som den laves. Kyllingen nærmest trækkes ned over den åbne dåseøl og puttes til stegning i ovnen.
Ingredienser
til 2 personer- 1 kylling
- krydderier efter egen smag (barbecue, timian, chili, salt eller peber)
- 1 ds øl
Kyllingen ordnes.
Smør den godt med krydderier både indvendig og uden på.
Dåseøllen åbnes, hæld ca. 1/3 fra. Lav yderligere huller i dåsen i den øverste del.
Træk kyllingen udover dåseøllen, således at kyllingen "nærmest sidder" på dåsen.
Placeres i en bradepande og steger i ca. 1 time ved 200 grader.
Den bliver bare så lækker og saftig i kødet og skindet bliver dejligt sprødt.
Server salat og godt brød til - eller hvad der nu er dit favorit tilbehør til kylling.