Kylling i karry
Kylling i karry på nem og fedtfattig vis med saftige æbletern, som giver et friskt syrligt-sødt touch. Server med ris og f.eks. kokosflager og rosiner i små skåle til at drysse over. Det gør måltidet endnu mere festligt.
Ingredienser
- 2 kyllinger (Store)
- 2 porrer
- 2 æbler
Sovs
- 2 løg
- 3 tsk karry (stærk)
- 4 dl bouillon (vand + terning)
- 4 tsk Maizena jævning
- salt
- peber
Kog kyllingerne til de er møre, ca. 1 time.
Pil den kogte kylling fra skind og ben og fordel det i mindre stykker.
Rens porren og skær dem i tynde ringe. Skræl æblerne og skær dem i små tern. Hak løgene og svits dem i bouillon tilsat karry.
Drys maizenamelet over bouillonen og rør rundt. Tilsæt kyllingekødet , porrerne og æblerne og lad retten småkoge ca. 10 min. smag til med salt og peber og evt. mere karry.
Server flere grøntsager til og evt. løse ris.