Kinesisk suppe
Spændende kinesisk suppe med nudler, kinakål og bacon.
Ingredienser
til 4 personer- 100 g nudler (fine)
- 150 g kinakål
- 6 champignoner (store)
- 225 g bacon i små tern
- 1 l hønsebouillon
- 1 tsk salt
- 1 spsk sojasauce sauce (Ketjap Manis)
- 1 1⁄2 spsk vineddike
- 2 skalotteløg (eller forårsløg)
- 2 spsk olie
- 1 1⁄2 tsk sesamolie
- galanga
- peber
Varm olien i en stor pande el. wok. Tilsæt kål, champignon og svinekød. Lynsteg over høj varme i ca. 3 min. Tilsæt bouillon og salt. Bring det i kog og lad den simre i 5 min. Tilsæt de finde nudler og soya sauce, lad det kogeigen og derefter simre i 20 min. Tilsæt vineddike, løg sesamfrøolie og lad det simre videre i 2-3 min. Til sidst tilsættes peber og galanga for at give smag.
Retten serveres rygende varm.